Hradec v sobotu završil skvělou penaltovou sérii.

30.10.2013 14:35

Sobotní penaltový rozstřel s Chotěšovem byl už v letošním kalendářním roce jubilejním,desátým.A je až neuvěřitelné,že všech deset dokázal Hradec vyhrát a připsat si vždy další bod.Na jaře nás pět bodů na víc dovedlo k záchraně,na podzim nás tyto body  drží v klidném středu tabulky.

Trochu čísel o letošních penaltach.

Pokutové kopy byly po zápasech s Chlumčanami B,Nepomukem B,Lužanami,Sp.Poříčí B a Předenicemi na jaře,na podzim s Merklínem,Nepomukem B,Kasejovicemi,Dvorcem a Chotěšovem.

Celkem se v těchto rozstřelech kopalo 120 penal.Na každé straně 60.Nejméně v zápase s Chlumčanami (jen 7),nejvíce v penaltové divočině v Lužanech (28).

Hradec dokázal proměnit 49 penalt,soupeři jen 35.Neproměnili jsme 11 penalt,soupeř dal 4 nad bránu a 21 jich brankář Kosť chytil.

Nejvíce penalt nedal Kubíček (3x),jednu neproměnili Vozabule,O.Hrdina,Douša,Kalný,Varga,Šubrt,J.Hrdina st. a J.Hrdina.

Střelci penalt:Šubrt (7),Vávrovec (7),Kubíček (6),Kadera (6),Lucák (5),J.Hrdina (4),O.Hrdina (3),Vozabule (2),Šmejkal (2),Marko (1),Mučka (1),Kosť (1),J.Hrdina st. (1),Jelínek (1),Hula (1)Kiss (1)

Po dobu co se po remíze kopou penalty (2 a půl roku) dokázal na Hradec v této disciplíně vyzrát jen Soběkury a Záhoří.Přejme si,aby tento desátý vítězný rozstřel nebyl poslední a dařilo se nám v nich i nadále.